Kbh DEKO

Nethandlen er i vækst og gadebilledet præges i stigende grad af store butikskæder. De fysiske butikker skal derfor bruge vinduesdekorationer til at skabe opmærksomhed for at tiltrække kunder. Mange selvstændige butikker har ikke budget til at ansætte dekoratører eller købe ekstern ekstern dekoratør hjælp. Dog er der interesse for dekorationsservice, hvis der findes et billigere alternativ.

KBH Deko er en B2B dekoratørvirksomhed, som leverer billige pakkeløsninger med dekorationsmateriale på abonnementsbasis til selvstændige butikker i Københavnsområdet. Konceptet bygger på levering af tidssvarende og sæsonbaserede dekorationer til butikkerne. Kunderne hænger selv dekorationerne op og kommunikation og markedsføring foregår hovedsageligt online. Derfor er det muligt for KBH Deko at tilbyde en service, som giver butikkernes vinduer et spændende og professionelt udtryk til en lavere pris end konkurrenterne.

KBH Deko ser potentiale i markedet, da vores kundesegment ikke har et stort budget til dekoration, og derfor finder vores koncept interessant. Samtidig har vinduesdekorationer vist sig at være et effektivt salgsfremmende redskab1. Endvidere har vi talt med butikker, hvor KBH Deko kan tilføje stor værdi til butikkens visuelle udtryk.

Fag: Innovation & Iværksætteri